28 березня 2018 року в офісі громадської організації «Десяте Квітня» відбулася робоча зустріч з представниками Управління у справах шукачів притулку та соціальної інтеграції ГУ ДМСУ В Одеській області. На зустрічі були присутні заступник начальника Головного управління - начальник управління з питань шукачів захисту та соціальної інтеграції Максименко Анатолій Васильович, заступник начальника управління з питань шукачів захисту та соціальної інтеграції - начальник відділу по роботі з шукачами захисту Голотенко Віталій Анатолійович та начальник відділу соціальної інтеграції Юзік Євген Сергійович. Від ГО «Десяте Квітня» були присутні президент організації Курочкіна Марина Володимирівна, юристи організації Апостолова Олена та Носенко Юлія, а також старший правовий консультант Деменчак Ірина.
Під час зустрічі обговорювалися питання співпраці щодо проведення моніторингу діяльності управління, роботи з інтеграції шукачів притулку та біженців, подальшого проведення спільних заходів.
Користуючись нагодою, ГО «Десяте Квітня» висловлює свою повагу та вдячність співробітникам Управління у справах шукачів притулку та соціальної інтеграції ГУ ДМСУ В Одеській області за плідну співпрацю!