В місті Новий Буг, Миколаївської області, за ініціативи внутрішньо переміщених осіб (переселенців) було відкрито зал фізичного виховання "Сила духу".

Реалізувати цю ідею вдалось за підтримки Агентства ООН у справах біженців в Україні, за програмою підтримки громадських ініціатив, що впроваджується ГО "Десяте квітня" в рамках проекту з надання безкоштовної правової допомоги та інших видів захисту ВПО в Одеському та Миколаївському регіонах.

Метою створення зали фізичної культури, насамперед, було об'єднання переселенців, побудова діалогу з місцевим населенням, в тому числі, за допомогою спорту. В свою чергу, завдяки реалізації цього задуму, вдалося досягнути більших позитивних результатів, таких як: налагодження комунікації з місцевим населенням, надання підтримки дітям громади з малозабезпечених та неповних сімей, а також розпочати діалог з владою, щодо популяризації здорового способу життя та розширення діяльності, з метою охоплення більшої кількості людей різних верств населення громади.

Об’єднуємося та робимо кращим наше життя разом! Ми – члени однієї громади, єдиної країни, єдиної родини!

В залі фізичного виховання ви можете не тільки покращити стан свого здоров'я, підтримувати спортивну форму, а й покращити своє самопочуття, віднайти нових друзів, обмінятися ідеями та планами щодо об’єднання зусиль в напрямку розвитку спільного дозвілля, освіти, культури новобузського краю!

Графік роботи зали фізичного виховання "Сила духу" в грудні 2017 року: понеділок, середа, п'ятниця з 17:00 до 19:00 години, відповідно 15, 18, 20 та 22 грудня.

25 грудня для учасників спортивної групи заплановано святковий захід!

Із запитаннями з приводу відвідування зали та графіку його роботи в наступному році, звертайтеся за номером: 0953346957, Ольга.

Адреса зали фізичного виховання "Сила духу": вул. Червоних партізан, буд. № 3, м. Новий Буг, Миколаївська область, Україна.