Громадська організація «ДЕСЯТЕ КВІТНЯ» (далі — Організація) запрошує кваліфікованих постачальників подати пропозиції на укладення разового договору на проведення робіт: «Чистка артезіанської свердловини № 27 в с. Юріївка Снігурівської ОТГ Миколаївської області з метою покращення водопостачання».

        

УВАГА! До участі у тендері приймаються тендерні пропозиції лише учасників які не є платником ПДВ.

Деталі щодо запрошення та порядку участі дивіться у доданих файлах:

Запрошення_до_участі_у_тендері_RFP_U_5_2023.pdf

Додаток_1_Форма_технічної_пропозиції_до_тендеру_RFP_U_5_2023.docx

Додаток_2_Форма_фінансової_пропозиції_до_тендеру_RFP_U_5_2023.xlsx

Додаток_3_Реєстраційна_форма_постачальника_до_тендеру_RFP_U_5_2023.docx

 

УВАГА! Технічна пропозиція та фінансова пропозиція повинні надаватися ОКРЕМИМИ ФАЙЛАМИ з назвами, що дозволяють їх чітко ідентифікувати.

Пропозиція повинна бути надіслана лише за наступною електронною адресою: [email protected].

Учасники тендеру можуть вимагати роз'яснень щодо положень та вимог, викладених у Запрошенні. Будь-який запит на роз'яснення повинен бути надісланий у письмовій формі за електронною адресою:  [email protected]

Можливе надсилання пропозицій на поштову адресу: м. Одеса, вул. Героїв Крут 15, оф. 501 не пізніше 18:00 години 04 вересня 2023 р. за київським часом із зазначенням: «Тендер_ Чистка артезіанської свердловини № 27 в с. Юріївка».         

 

УВАГА! Технічна пропозиція та Фінансова пропозиція обов'язково мають подаватися В ОКРЕМИХ КОНВЕРТАХ, кожний з яких повинен бути запечатаним окремо і чітко позначеним на зовнішній стороні як "ТЕХНІЧНА ПРОПОЗИЦІЯ", або "ФІНАНСОВА ПРОПОЗИЦІЯ". Кожен конверт повинен чітко вказувати назву учасника тендеру.

КІНЦЕВИЙ ТЕРМІН ПОДАННЯ ПРОПОЗИЦІЙ:

ДО 23.59 ГОД. ЗА СХІДНОЄВРОПЕЙСЬКИМ ЧАСОМ

«04» ВЕРЕСНЯ 2023 РОКУ.