Громадська організація «ДЕСЯТЕ КВІТНЯ» (далі — Організація) запрошує кваліфікованих постачальників подати пропозиції на укладення разового договору на проведення робіт по: «Відновленню водопостачання м. Снігурівка Миколаївської області зі свердловин № 102 та № 103 внаслідок їх затоплення після руйнування Каховської ГЕС».

 

 УВАГА! Деталі щодо скасування дивіться у доданому файлі:

 

Деталі щодо запрошення та порядку участі дивіться у доданих файлах:

 

УВАГА! Технічна пропозиція та фінансова пропозиція повинні надаватися ОКРЕМИМИ ФАЙЛАМИ з назвами, що дозволяють їх чітко ідентифікувати.

Пропозиція повинна бути надіслана лише за наступною електронною адресою: [email protected].

Учасники тендеру можуть вимагати роз'яснень щодо положень та вимог, викладених у Запрошенні. Будь-який запит на роз'яснення повинен бути надісланий у письмовій формі за електронною адресою: [email protected]

Можливе надсилання пропозицій на поштову адресу: м. Одеса, вул. Героїв Крут 15, оф. 501 не пізніше 18:00 години 27 вересня 2023 р. за київським часом із зазначенням: «Тендер_відновлення водопостачання_Снігурівка».

 

УВАГА! Технічна пропозиція та Фінансова пропозиція обов'язково мають подаватися В ОКРЕМИХ КОНВЕРТАХ, кожний з яких повинен бути запечатаним окремо і чітко позначеним на зовнішній стороні як "ТЕХНІЧНА ПРОПОЗИЦІЯ", або "ФІНАНСОВА ПРОПОЗИЦІЯ". Кожен конверт повинен чітко вказувати назву учасника тендеру.

Учасник тендеру може подавати свої пропозиції стосовно обох лотів або одного конкретного лота. В разі подання пропозицій щодо обох лотів, учасник тендеру гарантує можливість одночасного надання послуг за цими лотами.

В разі подання учасником пропозицій щодо обох лотів, його може бути визнано переможцем тендеру за одним з лотів чи обома лотами.

 

КІНЦЕВИЙ ТЕРМІН НАДАННЯ ПРОПОЗИЦІЙ:

23:59 год. за східноєвропейським часом

27 вересня 2023 року