Організація запрошує кваліфікованих виконавців подати пропозиції для укладення разового договору для  надання послуг, пов’язаних із проведенням ремонтних робіт приміщення, що розташоване за адресою Миколаївська обл., м. Первомайськ, вул. В. Чкалова, 87  (одноповерхова будівля). Загальна площа: 38,7 м2.

Деталі щодо Запрошення та порядку участі дивіться у доданих файлах:

Якщо Ви зацікавлені в поданні пропозиції на це Запрошення, будь ласка, підготуйте свою пропозицію відповідно до вимог та порядку, викладеному в цьому Запрошенні, та подайте її до закінчення Кінцевого терміну подання пропозицій.

Якщо вам потрібні додаткові роз'яснення, будь ласка, зв’яжіться з нами  за електронною адресою: [email protected] у строки згідно з Запрошенням.

Якщо пропозиція буде надсилатися електронною поштою,
укажіть, будь ласка, у темі листа:

  • • Фразу «ТЕНДЕР RFP 32-2023 НА РЕМОНТ ПРИМІЩЕННЯ»;
  • • Назву своєї фірми.

УВАГА! ТЕХНІЧНА ПРОПОЗИЦІЯ ТА ФІНАНСОВА ПРОПОЗИЦІЯ ПОВИННІ НАДАВАТИСЯ ОКРЕМИМИ ФАЙЛАМИ З НАЗВАМИ, ЩО ДОЗВОЛЯЮТЬ ЇХ ЧІТКО ІДЕНТИФІКУВАТИ

Пропозиція повинна бути надіслана лише за наступною електронною адресою: t[email protected]

Якщо пропозиція буде доставлятися кур’єром:
Можливе надсилання пропозицій на поштову адресу: м. Одеса, вул. Героїв Крут 15, оф. 501 не пізніше 18:00 години 04 жовтня 2023 р. за київським часом. Із зазначенням: «Тендер на ремонт приміщення»

УВАГА! ПРОСИМО НАДАВАТИ ТЕХНІЧНУ ТА ФІНАНСОВУ ПРОПОЗИЦІЇ У РІЗНИХ КОНВЕРТАХ!

Термін подання пропозицій: до 23.59 год 04 жовтня  2023 року

ГО «Десяте квітня» сподівається на отримання Вашої Пропозиції та заздалегідь дякує Вам за інтерес!