Громадська організація «ДЕСЯТЕ КВІТНЯ» (надалі – ДК), яка є партнером Агентства ООН у справах біженців (UNHCR), просить надати вашу тендерну пропозицію на послуги, зазначені у цьому Запрошенні до участі у тендері Запрошення_до_тендеру_RFP_04-2023.pdf

 

Якщо ви зацікавлені в поданні пропозиції на це Запрошення, будь-ласка, підготуйте свою пропозицію відповідно до вимог та порядку, викладеному в цьому Запрошенні, та подайте її до закінчення Кінцевого терміну подання пропозицій.

Форми_що_використовуються_для_подачі_пропозиції_RFP_04_2023.docx

Учасник тендеру подає належним чином підписану та повну Пропозицію, що містить документи та форми відповідно до вимог Запрошення. Подання здійснюється в порядку, визначеному у Запрошенні. Пропозиція підписується належним чином уповноваженою особою (особами) та скріплюється печаткою (за наявності). 

 

Пропозиція повинна бути надіслана лише за наступною електронною адресою: [email protected]. 

 

Якщо пропозиція буде доставлятися кур’єром:

Можливе надсилання пропозицій на поштову адресу: м. Одеса, вул. Героїв Крут 15, оф. 501. Із зазначенням: «Тендер_публічні заходи». Технічна пропозиція та Фінансова пропозиція обов'язково мають подаватися В РІЗНИХ КОНВЕРТАХ, кожний з яких повинен бути запечатаним окремо і чітко позначеним на зовнішній стороні як "ТЕХНІЧНА ПРОПОЗИЦІЯ", або "ФІНАНСОВА ПРОПОЗИЦІЯ", але не пізніше 18:00 год. за східноєвропейським часом 29 травня 2023 року. Кожен конверт повинен чітко вказувати назву учасника тендеру.

 

Якщо вам потрібні додаткові роз'яснення, будь ласка, зв’яжіться із нами за електронною адресою [email protected] або за телефоном: +380966196050.

ГО «Десяте квітня» сподівається на отримання Вашої Пропозиції та заздалегідь дякує Вам за інтерес!

КІНЦЕВИЙ ТЕРМІН ОТРИМАННЯ ПРОПОЗИЦІЙ: 

23:59 год. за східноєвропейським часом 

29 травня 2023 року