IMG_4290 30-31 липня 2016 року у м. Києв відбувся дводенний тренінг для ініціативних громад ВПО, за участю представників Агентства ООН у справах біженців, ГО "Крим СОС" та ГО "ДЕСЯТЕ КВІТНЯ".

Участь у заході від Одеської та Миколаївської областей взяли громадські організацї "Нове життя" (м. Миколаїв), "Гідність" (м. Чорноморськ), "Фонд розвитку громади селища Доманівка" (смт. Доманівка, Миколаївска область), "Нова мрія" (м. Южне).

Активісти громадських організацій презентували успішні практики роботи, обговорили нагальні питання та обмінялися досвідом роботи, а також відвідали громадський центр по роботі з ВПО в м. Ірпінь.IMG_4301

Радник Міністерства соціальної політики з питань ВПО у м. Києв розповіла громадським діячам про систему роботи органів влади з переселенцями, а співробітник УВКБ ООН в Україні ознайомила з роботою міжнародних донорів. FullSizeRender

Також, учасники мали можливість більш детально дізнатися, як налагодити взаємодію громадських ініціатив з органами влади, як доносити свої ідеї та налагодити діалог з місцевою владою, організовувати проектну роботу та позиціювати себе в інтернеті.