У жовтні 2017 року в місті Миколаїв розпочав свою роботу третій Бізнес-інкубатор "Друге дихання" (посилання http://bi2017.com.ua) для ВПО (переселенців) та представників інших уразливих верст населення. Метою бізнес-інкубатору було надання допомоги бажаючим відкрити власну справу та колишнім підприємцям, починаючи з эскізу, навчання необхідним знанням, навичкам та набуттям необхідних
контактів, та закінчуючи залученням грантів для безпосереднього відкриття бізнесу.

 

 

 

Реалізується проект "Бізнес-інкубатор 3.0" у декілька освітніх етапів, упродовж основного з яких 2-3 рази на тиждень, із залученням експертів, проводяться тренінги та семінари, відбуваються екскурсії на діючі підприємства, ведеться робота з менторами. Учасники мають можливість скласти бізнес-план з нуля чи вдосконалити існуючий, у відповідності до бізнес клімату у новому для них  бізнес-середовищі.

Організатори "Бізнес-інкубатору 3.0" отримали підтримку від Представництва Агентства ООН у справах біженців в Україні, за програмою підтримки громадських ініціатив, що впроваджується за проектом з надання безкоштовної юридичної допомоги та інших видів захисту ВПО у Одеській та Миколаївській областях громадською організацією "Десяте Квітня", виконавчими партнерами агентства.

 

 

Участь у проекті безкоштовна! У 2018 році планується проведення четвертого бізнес-інкубатору, до якого також запрошуються ВПО. Навчальний процес дуже зручний та триває у середньому 4 місяці, термін, за який можно розпочати власну справу чи адаптувати вже існуючу до нових умов. Для запису на участь або за інших питань звертайтесь за телефонами +38 (097) 638-44-66+38 (050) 638-44-66+38 (093) 638-44-66, або електроною поштою [email protected].