Нам добре відомо, що для вирішення проблем, з якими зтикаються особи, що звертаються до нашої організації за допомогою, потрібно вміти донести до громадськості та представників влади необхідність мобілізації зусиль для покращення життя кожного члена суспільства. Саме тому, 22 березня наш колектив взяв участь у тренінгу з ораторського мистецтва.
Досвідчений тренер Олександр Поточний навчив нас знаходити причини страху перед публічними чи особистими промовами, знімати комплекси та внутрішні бар'єри, контролювати хвилювання. Крім того, ми навчилися залучати увагу великої кількості слухачів, впливати на аудиторію, відповідати на провокаційні запитання, впевнено відстоювати свою думку користуючись не тільки словами, а й мовою тіла, говорити переконливо, легко і цікаво.

Колектив ГО «Десяте Квітня» висловлює подяку Олександру Поточному за надану можливість удосконалити комунікативні навики, натхнення і надалі розвиватися в сфері ораторського мистецтва з тим, щоб якомога ефективніше змінювати наше суспільство на краще, а головне - вміти переконувати громадськість рухатися в цьому напрямку разом з нами.