За допомогою УВКБ ООН Асоціація професійних клоунів «Клоуни без кордонів» вже вдруге в 2018 році відвідує Україну для того, щоб подарувати радість дітям-переселенцям, біженцям та їх друзям. Робота в південному регіоні, куди "Клоуни без кордонів" приїхали вперше, забезпечується за підтримкою ГО "Десяте квітня".

«Клоуни без кордонів» - це асоціація професійних клоунів, які від щирого серця дарують дітям радість. Це унікальний проект, який вперше був створений в 1993 році в Барселоні, Іспанія. Клоуни змогли показати, що діти, які пережили військові дії у Югославії, потребують турботи та уваги. Так створилася вже міжнародна організація "Клоуни без кордонів", що об'єднує 14 країн учасниць - Іспанія, Франція, Швеція, США, Канада, Південна Африка, Австралія, Бразилія, Німеччина, Ірландія, Бельгія, Фінляндія, Австрія і Великобританія.
В Україну зараз приїхали саме клоуни з Барселони. 15 серпня в парку Шевченко в Одесі вони зустрілися з дітьми-переселенцями, і їх друзями, приготували цікаві і незвичайні виступи на теріторріі чудовою майданчика "Ракушка" в парку Шевченка, який надало дітям на цей час КП "Паркі Одеси".
Зі свого боку команда ГО "Одеська Мрія" з партнерами ГО "Десяте квiтня", БФ "Вiд шпиталю до фронту" і Танюшею Воронюк підготували і передали канцтовари для школярів, а ГО "Рада Багатодітних сімей" малюкам передав іграшки.
Дякуємо всім за радість для діточок з сімей переселенців та з багатодітних сімей Одеси

[Best_Wordpress_Gallery id="43" gal_title="клоуни-ракушка"]