ВАЖЛИВО!

Для осіб, місцем проживання яких є тимчасово окупована територія,  передбачена квота в обсязі 1000 міст державного замовлення до прийому до закладів вищої освіти, розташованих на території Запорізької, Миколаївської, Одеської та Херсонської областей.

 

За додатковою інформацією звертайтеся до юристів ГО"Десяте Квітня"

 

 

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
ПОСТАНОВА

від 27 грудня 2017 р. № 1084 
Питання розподілу місць державного замовлення у закладах вищої освіти

 

Відповідно до підпункту 19 пункту 2 розділу XV “Прикінцеві та перехідні положення” Закону України “Про вищу освіту” Кабінет Міністрів України постановляє:

  1. Установити, що розподіл квоти, встановленої Законом України“Про вищу освіту” в обсязі 1 тис. місць державного замовлення, для прийому осіб, місцем проживання яких є тимчасово окупована територія, до закладів вищої освіти, розташованих на території Запорізької, Миколаївської, Одеської та Херсонської областей, здійснюється Міністерством освіти і науки, Міністерством охорони здоров’я, Міністерством культури між зазначеними закладами вищої освіти відповідно до Умов прийому на навчання до закладів вищої освіти.
  2. Міністерству освіти і науки, Міністерству охорони здоров’я та Міністерству культури створити сприятливі організаційні умови для вступу осіб, місцем проживання яких є тимчасово окупована територія, на навчання до закладів вищої освіти, що перебувають у сфері управління зазначених міністерств.

Прем'єр-міністр України                                                                         В.ГРОЙСМАН