Організація «Десяте квітня» запрошує кваліфікованих виконавців подати цінові пропозиції на закупівлю палива (бензин А-95, дизельне пальне, газ) через мережу своїх та партнерських АЗС з метою укладання договору на закупівлю палива на строк дії  до 31.01. 2024 року.

Деталі щодо Запрошення та порядку участі дивіться у доданих файлах:

Якщо Ви зацікавлені в поданні пропозиції на це Запрошення, будь ласка, підготуйте свою пропозицію відповідно до вимог та порядку, викладеному в цьому Запрошенні, та подайте її до закінчення Кінцевого терміну подання пропозицій.

 

Пропозиції приймаються до 23:59 год. за східноєвропейським часом 01 жовтня 2023 року на електронну адресу [email protected]. У темі листа вкажіть «Тендер на закупівлю палива»_назва вашої компанії». Пропозиції повинні залишатися чинними протягом не менше 10 (десяти) календарних днів після граничного строку подання пропозиції.

Питання стосовно технічних або адміністративних вимог, учасники тендеру можуть подавати запити на роз’яснення за електронною адресою: [email protected]. Кінцевий термін надсилання запитань – 18.00 год. за східноєвропейським часом 30 вересня 2023 року.

 

Кінцевий термін подання пропозицій: до 23.59 год 1 жовтня 2023 року

ГО «Десяте квітня» сподівається на отримання Вашої Пропозиції та заздалегідь дякує Вам за інтерес!