Громадська організація «Десяте квітня», в рамках проекту «Надання підтримки внутрішньо переміщеним особам та постраждалого від конфлікту населення шляхом індивідуальної допомоги та захисту на рівні громади», що реалізується за фінансової підтримки Oxfam GB, запрошує надати цінові пропозиції на укладання рамкового договору на закупівлю cумок-рюкзаків (з нанесенням)

 

Деталі щодо Запрошення та порядку участі дивіться у доданих файлах:

Запрошення_на_учась_у_Тендері_RFQ_О_02_2023.pdf

 

Громадська організація «Десяте квітня» у межах проведення тендеру на укладання рамкового договору на закупівлю cумок-рюкзаків (з нанесенням) запрошує юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців надати цінові пропозиції наступних категорій товарів, що містяться у Запрошенні.

Якщо Ваша пропозиція буде обрана для закупівлі, Вам буде запропоновано укласти рамковий договір на придбання  сумок-рюкзаків (з нанесенням), які вказані у Вашій пропозиції.

Ціни на сумки-рюкзаки (з нанесенням логотипу) повинні відповідати цінам, визначеним у Вашій пропозиції, зміни цін не допускаються. Оплата здійснюється в національній валюті у безготівковій формі.

Пропозиції приймаються до 23:59 год. за східноєвропейським часом 30 листопада 2023 року на електронну адресу [email protected]. У темі листа вкажіть «Тендер на укладання рамкового договору на закупівлю cумок-рюкзаків (з нанесенням)»_назва вашої компанії». Пропозиції повинні залишатися чинними протягом не менше 10 (десяти) календарних днів після граничного строку подання пропозиції.

Питання стосовно технічних або адміністративних вимог, учасники тендеру можуть подавати запити на роз’яснення за електронною адресою: [email protected] або за номером телефона (068) 181-93-81 (Довженко Катерина). Кінцевий термін надсилання запитань – 18.00 год. за східноєвропейським часом 29 листопада 2023 року.

 

КІНЦЕВИЙ ТЕРМІН ОТРИМАННЯ ПРОПОЗИЦІЇ:

23:59 год. за східноєвропейським часом

30 листопада  2023 року

 

Пропозиція повинна бути надіслана лише за наступною електронною адресою: [email protected] до 23.59 год 30 листопада 2023 року. Пропозиції, що надійдуть пізніше, розглядатися не будуть.

 

 ГО «Десяте квітня» сподівається на отримання Вашої Пропозиції та заздалегідь дякує Вам за інтерес!