Громадська організація «ДЕСЯТЕ КВІТНЯ» (надалі – Організація) є неприбутковою громадською організацією, діяльність якої спрямована на розвиток громадянського суспільства та розбудову правової держави в Україні. Організація у партнерстві з «Association for Aid and Relief, Japan» у межах проведення тендеру, просить надати тендерну пропозицію на послуги, зазначені у цьому Запрошенні до участі у тендері (Запрошення).

Шановні учасники!
Додано вагому позицію до потреб у документі "Запрошення", а саме: Кількість банківських операцій.

Змінено вагому позицію у розділі потреб у документі "Запрошення" та в Додатку 1, а саме: Можливість проведення аудиту в онлайн форматі.
Чекаємо з нетерпінням на вашу пропозицію та просимо використовувати при поданні пропозиції змінену форму Додатку 1.

Громадська організація «Десяте квітня» запрошує кваліфікованих постачальників подати свої пропозиції на надання послуг з проведення зовнішнього аудиту проекту на підставі Технічного завдання, вимог і умов, встановлених цим Запрошенням.

Зазначені нижче документи є невід’ємною частиною цього запрошення:

 

Просимо повідомити нас про отримання цього Запрошення електронною поштою на адресу [email protected] зазначивши:

  • підтвердження отримання вами цього запрошення до участі у тендері;
  • чи подаватимете ви пропозицію.

Учасники тендеру можуть подавати запити на роз’яснення за електронною адресою: [email protected]. Кінцевий термін надсилання запитань – 17:00 год. за східноєвропейським часом 29.05.2024 року.

Пропозиція повинна бути надіслана лише за наступною електронною адресою: [email protected] до 23:59 год 31.05.2024 року. Пропозиції, що надійдуть пізніше, розглядатися не будуть.

 

КІНЦЕВИЙ ТЕРМІН ОТРИМАННЯ ПРОПОЗИЦІЙ:

23:59 год. за східноєвропейським часом

31.05.2024 року

ГО «Десяте квітня» сподівається на отримання Вашої Пропозиції та заздалегідь дякує Вам за інтерес!