Громадська організація «ДЕСЯТЕ КВІТНЯ» (надалі – Організація) є неприбутковою громадською організацією, діяльність якої спрямована на розвиток громадянського суспільства та розбудову правової держави в Україні. Організація є партнером Агентства Організації Об’єднаних Націй у справах біженців (UNHCR), проводить діяльність із надання правової та соціальної допомоги біженцям та шукачам притулку, внутрішньо переміщеним особам та  особам без громадянства.

Деталі щодо Запрошення та порядку участі дивіться у доданих файлах:

 

Громадська організація «Десяте квітня» у межах проведення тендеру на закупівлю столярних виробів запрошує юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців надати цінові пропозиції p наступних категорій товарів, що містяться у Запрошенні.

Якщо Ваша пропозиція буде обрана для закупівлі, Вам буде запропоновано виставити рахунок згідно з Вашою пропозицією. Якщо Ваша пропозиція надіслана у вигляді рахунка на оплату та буде обрана для закупівлі, організація оплатить цей рахунок.

   Ціни на вироби повинні відповідати цінам, визначеним у Вашій пропозиції, зміни цін не допускаються. Оплата здійснюється в національній валюті у безготівковій формі.

 

Пропозиції приймаються до 23:59 год. за східноєвропейським часом 28 вересня 2023 року на електронну адресу [email protected]. У темі листа вкажіть «Тендер на закупівлю столярних виробів для ГО «Десяте Квітня»_назва вашої компанії». Ціни повинні бути представлені в гривнях. Пропозиції повинні залишатися чинними протягом не менше 10 (десяти) календарних днів після граничного строку пропозиції.

Питання стосовно технічних або адміністративних вимог: учасники тендеру можуть подавати запити на роз’яснення за електронною адресою: [email protected]. Кінцевий термін надсилання запитань –  до 13:00 год. за східноєвропейським часом 28  вересня 2023 року.

 

КІНЦЕВИЙ ТЕРМІН ОТРИМАННЯ ПРОПОЗИЦІЇ:

23:59 год. за східноєвропейським часом

28 вересня 2023 року

ГО «Десяте квітня» сподівається на отримання Вашої Пропозиції та заздалегідь дякує Вам за інтерес!