05 вересня 2023

946

Громадська організація «Десяте квітня» (далі – Організація) запрошує кваліфікованих постачальників подати пропозиції на укладення рамкового договору з постачання хімічних речовин.

Договір з переможцем (переможцями) буде укладено на період до 01 квітня 2024 року.

 

Зазначені нижче документи є невід’ємною частиною цього запрошення:

 

Шановні учасники тендеру! Звертаємо Вашу увагу на подовження строків прийняття пропозицій до 15 жовтня 2023 р. Також звертаємо Вашу увагу на той факт, що пропозиції приймаються також від учасників, що є платниками ПДВ. Учасники, що вже надали свої пропозиції, можуть повторно їх не надавати. Учасники, що не подавали свої пропозиції - просимо надати.

УВАГА! Учасник тендеру може подавати свої пропозиції стосовно всіх лотів, окремих лотів або одного конкретного лота. В разі подання пропозицій щодо кількох лотів, учасник тендеру гарантує можливість одночасного постачання товару за цими лотами.

        

Учасники тендеру можуть подавати запити на роз’яснення за електронною адресою: [email protected].

Кінцевий термін надсилання запитань – 18.00 год. за східноєвропейським часом «12» жовтня 2023 року.

Якщо пропозиція буде надсилатися електронною поштою: Укажіть, будь ласка, у темі листа:

  • • Фраза «тендер з постачання хімічних речовин»;
  • • назву своєї фірми.

 

УВАГА! Технічна пропозиція та фінансова пропозиція повинні надаватися ОКРЕМИМИ ФАЙЛАМИ з назвами, що дозволяють їх чітко ідентифікувати Пропозиція повинна бути надіслана лише за наступною електронною адресою: [email protected] до 23:59 год «15» жовтня 2023 року. Пропозиції, що надійдуть пізніше, розглядатися не будуть.

ЯКЩО ПРОПОЗИЦІЯ БУДЕ ДОСТАВЛЯТИСЯ КУР’ЄРОМ: Можливе надсилання пропозицій на поштову адресу: м. Одеса, вул. Героїв Крут 15, оф. 501. Із зазначенням: «тендер з постачання хімічних речовин». УВАГА! ПРОСИМО НАДАВАТИ ТЕХНІЧНУ ТА ФІНАНСОВУ ПРОПОЗИЦІЇ У РІЗНИХ КОНВЕРТАХ! Термін подання: до 23:59 год «15» жовтня 2023 року.

 

Кінцевий термін подання пропозицій:

до 23.59 год 15 жовтня 2023 року

Щиро дякуємо вам за увагу.

Схожi новини