Громадська організація «ДЕСЯТЕ КВІТНЯ» (надалі – Організація) є неприбутковою громадською організацією, діяльність якої спрямована на розвиток громадянського суспільства та розбудову правової держави в Україні. Організація в рамках проекту «Надання підтримки внутрішньо переміщеним особам та постраждалого  від конфлікту населення шляхом індивідуальної допомоги та захисту на рівні громади», що реалізується за фінансової підтримки Oxfam GB, просить надати тендерну пропозицію на товари, зазначені у цьому Запрошенні до участі у тендері (Запрошення).

Громадська організація «Десяте квітня» запрошує кваліфікованих постачальників подати свою пропозицію на закупівлю медичних приладів,  реабілітаційного обладнання та ортопедичних товарів.

Рамкова угода з переможцем (переможцями) буде укладено на закупівлю медичних приладів, реабілітаційного обладнання та ортопедичних товарів на період до 31.08.2024 року. Оплата здійснюватиметься у безготівковій формі у національній валюті.

Зазначені нижче документи є невід’ємною частиною цього запрошення:

Запрошення_ITB_O-05-2023.pdf

− Додаток 1: Форма технічної пропозиції

− Додаток 2: Форма фінансової пропозиції

− Додаток 3: Реєстраційна форма постачальника

− Додаток 4: Кодекс поведінки постачальника

− Додаток 5: Запит щодо наявності та кількості магазинів компанії


 

Якщо пропозиція буде надсилатися електронною поштою:

Укажіть, будь ласка, у темі листа:

- Фраза «Тендер на укладання рамкової угоди на закупівлю медичних приладів, реабілітаційного обладнання та ортопедичних товарів»;

- Найменування компанії.

Заповнені форми Технічної пропозиції (Додаток №1), Фінансової пропозиції (Додаток №2) та (Додаток 3) Форма реєстрації постачальника повинні бути подані в відсканованому вигляді в форматі PDF з підписом керівника та відбитком печатки (за наявності). 

Всі інші додатки повинні надаватися в відсканованому вигляді в форматі PDF з підписом керівника та відбитком печатки (за наявності).

УВАГА! ТЕХНІЧНА ПРОПОЗИЦІЯ, ФІНАНСОВА ПРОПОЗИЦІЯ, РЕЄСТРАЦІЙНА ФОРМА ПОСТАЧАЛЬНИКА ПОВИННІ НАДАВАТИСЯ ОКРЕМИМИ ФАЙЛАМИ З НАЗВАМИ, ЩО ДОЗВОЛЯЮТЬ ЇХ ЧІТКО ІДЕНТИФІКУВАТИ!

Учасники тендеру можуть подавати запити на роз’яснення за електронною адресою: [email protected]. Кінцевий термін надсилання запитань – 18:00 год. за східноєвропейським часом 23 грудня 2023 року.

 

Пропозиція повинна бути надіслана лише за наступною електронною адресою: [email protected] до 23.59 год 25 грудня 2023 року. Пропозиції, що надійдуть пізніше, розглядатися не будуть.

УВАГА! ПРОСИМО НАДАВАТИ ТЕХНІЧНУ ТА ФІНАНСОВУ ПРОПОЗИЦІЇ У РІЗНИХ ФАЙЛАХ!

 

Остаточний термін подання пропозицій:

до 23:59 год.

25 грудня 2023 року

 

ГО «Десяте квітня» сподівається на отримання Вашої Пропозиції та заздалегідь дякує Вам за інтерес!