Громадська організація «ДЕСЯТЕ КВІТНЯ» (надалі – Організація) є неприбутковою громадською організацією, діяльність якої спрямована на розвиток громадянського суспільства та розбудову правової держави в Україні. Організація є партнером Агентства Організації Об’єднаних Націй у справах біженців (UNHCR), проводить діяльність із надання правової та соціальної допомоги біженцям та шукачам притулку, внутрішньо переміщеним особам та особам без громадянства, просить надати тендерну пропозицію на послуги, зазначені у цьому Запрошенні до участі у тендері (Запрошення_ITB_03-2023.pdf).

1. ПОТРЕБИ

Організація запрошує кваліфікованих постачальників з власним автотранспортом та, які надають послуги з перевезення пасажирів. З переможцем (переможцями) тендеру буде укладено договір на період до 31.12.2023 року. Заявлена вартість окремих послуг не може змінюватись на протязі всього строку дії договору. Вартість послуг включатиме в себе вартість робіт та амортизацію автомобіля. Організація забезпечує заправку автомобіля паливом. Ремонт поточний та капітальний за рахунок постачальника послуг. Виконання робіт передбачається у залученні водія з автомобілем у будь-який час за графіком у робочий час з 9 до 18 години з понеділка по п’ятницю та у вихідні дні (приблизно два дні на місяць).

      УВАГА! Учасник тендеру може подавати свої пропозиції стосовно всіх лотів, окремих лотів або одного конкретного лоту. В разі подання пропозицій щодо кількох лотів, учасник тендеру гарантує можливість одночасного надання послуг за цими лотами, що передбачає наявність кількох водіїв та автомобілів відповідно до кількості лотів

ДОКУМЕНТИ ЗАПРОШЕННЯ

Зазначені нижче документи є невід’ємною частиною цього запрошення:

ЗАПИТИ НА РОЗ’ЯСНЕННЯ

Учасники тендеру можуть подавати запити на роз’яснення за електронною адресою[email protected] Кінцевий термін надсилання запитань – 13.00 год. за східноєвропейським часом 05січня 2023 року

ВАША ПРОПОЗИЦІЯ

Ваша пропозиція повинна бути складена українською мовою. Пропозиції слід подавати, користуючись наведеними Додатками.

Ваша пропозиція повинна складатися з наступного комплекту документів:

1. Технічної пропозиції (Додаток № 1) та до нього копії наступних документів:

- реєстраційних документів;

- ліцензії на пасажирські перевезення;

- посвідчення водія;

- свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу;

-банківські реквізити.

2. Фінансової пропозиції (Додаток № 2)

ПОДАННЯ ТЕНДЕРНОЇ ПРОПОЗИЦІЇ

Тендерні пропозиції повинні бути оформлені на офіційному фірмовому бланку.

Якщо пропозиція буде надсилатися електронною поштою:

Укажіть, будь ласка, у темі листа: 

Фраза «тендер на послуги з перевезенням пасажирів»;
Найменування  фізичної особи-підприємця;

Заповнені форми Технічної пропозиції (Додаток №1) та Фінансової пропозиції (Додаток №2)повинні бути подані в форматі Excel та в відсканованому вигляді в форматі PDF з підписом керівника та відбитком печатки (за наявності). 

Всі інші додатки повинні надаватися в відсканованому вигляді в форматі PDF з підписом керівника та відбитком печатки (за наявності).

УВАГА! ТЕХНІЧНА ПРОПОЗИЦІЯ ТА ФІНАНСОВА ПРОПОЗИЦІЯ ПОВИННІ НАДАВАТИСЯ ОКРЕМИМИ ФАЙЛАМИ З НАЗВАМИ,ЩО ДОЗВОЛЯЮТЬ ЇХ ЧІТКО ІДЕНТИФІКУВАТИ!

Пропозиція повинна бути надіслана лише за наступною електронною адресою[email protected]

Якщо пропозиція буде доставлятися кур’єром:

Можливе надсилання пропозицій на поштову адресу: м. Одеса, вул. Героїв Крут 15, оф. 501. Із зазначенням: «тендер на послуги з перевезенням пасажирів». Кур’єром тільки до 18-00 години 05.01.2023 року.

УВАГА! ПРОСИМО  НАДАВАТИ  ТЕХНІЧНУ  ТА ФІНАНСОВУ ПРОПОЗИЦІЇ У РІЗНИХ КОНВЕРТАХ!

КІНЦЕВИЙ ТЕРМІН ОТРИМАННЯ ПРОПОЗИЦІЇ: 23:59 год. за східноєвропейським часом

05 січня 2023 року