Запрошення до участі у тендері ITB-02-2022 на укладення договору з надання послуг перевезення пасажирів

Кінцевий термін отримання пропозиції: 23:59 год. за східноєвропейським часом 29 грудня 2021 року

 

Громадська організація «ДЕСЯТЕ КВІТНЯ» (надалі – Організація) є неприбутковою громадською організацією, діяльність якої спрямована на розвиток громадянського суспільства та розбудову правової держави в Україні. Організація є партнером Агентства Організації Об’єднаних Націй у справах біженців (UNHCR), проводить діяльність із надання правової та соціальної допомоги біженцям та шукачам притулку, внутрішньо переміщеним особам та особам без громадянства, просить надати тендерну пропозицію на послуги, зазначені у цьому Запрошенні до участі у тендері (Запрошення).

 

ПОТРЕБИ:

Організація запрошує кваліфікованих постачальників з власним автотранспортом, які надають послуги з перевезення пасажирів. З переможцем (переможцями) тендеру буде укладено договір на період з 31.12.2022 року з можливістю пролонгації до 31.12.2023 року у разі якщо ціни на послуги залишаться незмінними. Заявлена вартість окремих послуг не може змінюватись на протязі всього строку дії договору. Вартість послуг включатиме в себе вартість робіт та амортизацію автомобіля. Організація забезпечує заправку автомобіля паливом. Ремонт поточний та капітальний за рахунок постачальника послуг. Виконання робіт передбачається у залученні водія з автомобілем у будь-який час за графіком у робочий час з 9 до 18 години з понеділка по п’ятницю та у вихідні дні (приблизно два дні на місяць).

 

УВАГА! Учасник тендеру може подавати свої пропозиції стосовно всіх лотів, окремих лотів або одного конкретного лоту. В разі подання пропозицій щодо кількох лотів, учасник тендеру гарантує можливість одночасного надання послуг за цими лотами, що передбачає наявність кількох водіїв та автомобілів відповідно до кількості лотів

Усі деталі у додатку «Запрошення!».

 

ПОДАННЯ ТЕНДЕРНОЇ ПРОПОЗИЦІЇ:

Тендерні пропозиції повинні бути оформлені на офіційному фірмовому бланку.
Якщо пропозиція буде надсилатися електронною поштою:
Укажіть, будь ласка, у темі листа:
- Фраза «тендер на послуги з перевезенням пасажирів»;
- Найменування фізичної особи-підприємця;
Заповнені форми Технічної пропозиції (Додаток №1) та Фінансової пропозиції (Додаток №2) повинні бути подані в форматі Excel та в відсканованому вигляді в форматі PDF з підписом керівника та відбитком печатки (за наявності).
Всі інші додатки повинні надаватися в відсканованому вигляді в форматі PDF з підписом керівника та відбитком печатки (за наявності).

 

УВАГА! Технічна пропозиція та фінансова пропозиція повинні надаватися окремими файлами з назвами, що дозволяють їх чітко ідентифікувати!

Пропозиція повинна бути надіслана лише за наступною електронною адресою: [email protected]

 

Якщо пропозиція буде доставлятися кур’єром:
Можливе надсилання пропозицій на поштову адресу: м. Одеса, вул. Героїв Крут 15, оф. 501. Із зазначенням: «тендер на послуги з перевезенням пасажирів». Кур’єром тільки до 18-00 години 29.12.2021 року.

 

УВАГА! ПРОСИМО НАДАВАТИ ТЕХНІЧНУ ТА ФІНАНСОВУ ПРОПОЗИЦІЇ У РІЗНИХ КОНВЕРТАХ!

Термін подання: до 23.59 год 29.12.2021 року

 

ДОДАТКИ:

Запрошення;

Форма технічної пропозиції (Додаток №1);

Форма_фінансової_пропозиції (Додаток №2).