Громадська організація «Десяте квітня» у межах проведення тендеру на закупівлю комп’ютерного обладнання запрошує юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців надати цінові пропозиції по нкатегорії товарів, що вказані в Запрошенні.

Запрошення_на_учась_у_Тендері_RFQ_09_2022.pdf

При визначенні переможця перевага буде надана учаснику тендеру, який подав пропозицію згідно з інструкцією, що міститься у цьому Запрошені,та вважається «технічно прийнятною найнижчою ціновою пропозицією».

Організаціязалишає за собою право скасувати торги на будь-якомуетапі тендеру до визначенняПереможця.

Якщо Ваша пропозиція буде обрана для закупівлі, Вам буде запропоновано виставити рахунок на товари, вказані у Вашій пропозиції. Якщо Ваша пропозиція надіслана у вигляді рахунка на оплату та буде обрана для закупівлі, організація оплатить цей рахунок.

Ціни на товари повинні відповідати цінам, визначеним у Вашій пропозиції, зміни цін не допускаються. Оплата здійснюється в національній валюті у безготівковій формі.

Пропозиції приймаються до 23:59 год. за східноєвропейським часом 08грудня 2022 року на електронну адресу [email protected]. У темі листа вкажіть «Тендер на комп’ютерне обладнання для ГО «Десяте Квітня»_назва вашої компанії». Пропозиції повинні містити повну фіксовану ціну, з урахуванням вартості доставки у м. Одеса та усіх інших витрат. Ціни повинні бути представлені в гривнях. Пропозиції повинні залишатися чинними протягом не менше 30 (тридцяти) календарних днів після граничного строку пропозиції. 

Питання стосовно технічних або адміністративних вимог, учасники тендеру можуть подавати запити на роз’яснення за електронною адресою[email protected] або за номером телефона (096) 619-60-50 (Федорченко Маріана). Кінцевий термін надсилання запитань – 18.00 год. за східноєвропейським часом 07 грудня 2022 року.

КІНЦЕВИЙ ТЕРМІН ОТРИМАННЯ ПРОПОЗИЦІЇ:

23:59 год. за східноєвропейським часом

08грудня 2022 року