Громадська організація «Десяте квітня» у межах проведення тендеру на закупівлю ноутбуків запрошує юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців надати цінові пропозиції по категоріям товарів, що вказані в запрошенні:

Запрошення_на_учась_у_Тендері_RFQ_02_2023.pdf

При визначенні переможця перевага буде надана учаснику тендеру, який подав пропозицію згідно з інструкцією, що міститься у цьому Запрошені,та вважається «технічно прийнятною найнижчою ціновою пропозицією».

Організація залишає за собою право скасувати торги на будь-якому етапі тендеру до визначення Переможця.

Якщо Ваша пропозиція буде обрана для закупівлі, Вам буде запропоновано виставити рахунок на товари, вказані у Вашій пропозиції. Якщо Ваша пропозиція надіслана у вигляді рахунка на оплату та буде обрана для закупівлі, організація оплатить цей рахунок.

Ціни на товари повинні відповідати цінам, визначеним у Вашій пропозиції, зміни цін не допускаються. Оплата здійснюється в національній валюті у безготівковій формі. Пропозиції приймаються до 23:59 год. за східноєвропейським часом «14» квітня 2023 року на електронну адресу [email protected]. У темі листа вкажіть «Тендер на закупівлю ноутбуків для ГО «Десяте Квітня» назва вашої компанії». Ціни повинні бути представлені в гривнях. Пропозиції повинні залишатися чинними протягом не менше 10 (десяти) календарних днів після граничного строку пропозиції.

Учасники тендеру можуть подавати запити на роз’яснення за електронною адресою: [email protected]. Кінцевий термін надсилання запитань – до 13:00 год. За східноєвропейським часом «14» квітня 2023 року.