Громадська організація «Десяте квітня» у межах проведення тендеру на закупівлю комп’ютерного та офісного обладнання запрошує юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців надати цінові пропозиції по категоріям товарів, що вказані в запрошенні

Запрошення_на_учась_у_Тендері_RFQ_01_2023.pdf

При визначенні переможця перевага буде надана учаснику тендеру, який подав пропозицію згідно зінструкцією, що міститьсяу цьому Запрошені,тавважається«технічноприйнятноюнайнижчоюціновоюпропозицією».

Організація залишає за собою право скасувати торги на будь-якому етапі тендеру до визначенняПереможця.

Якщо Ваша пропозиція буде обрана для закупівлі, Вам буде запропоновано виставити рахунок натовари, вказані у Вашій пропозиції. Якщо Ваша пропозиція надіслана у вигляді рахунка наоплатута будеобранадлязакупівлі,організаціяоплатитьцей рахунок.

Ціни на товариповиннівідповідатицінамвизначеним у Вашійпропозиціїзміницін недопускаютьсяОплатаздійснюється внаціональнійвалютіу безготівковійформі.

Пропозиції приймаються до 23:59 год. за східноєвропейським часом «27» лютого 2023року наелектроннуадресу[email protected].Утемілиставкажіть«Тендернакомп’ютерне та офісне обладнання»_назвавашоїкомпанії».Пропозиції повинні містити повну фіксовану ціну, з урахуванням вартості доставки у м. Одеса та усіх інших витрат. Ціни повинні бутипредставлені у гривнях. Пропозиції повинні залишатися чинними протягом не менше 10 (десяти)календарнихднів післяграничного строкупропозиції.

Учасникитендеруможутьподаватизапитинароз’ясненнязаелектронноюадресою:[email protected]Кінцевийтерміннадсиланнязапитань до  18:00 год.засхідноєвропейськимчасом«27»лютого2023року.