Сьогодні, 6 грудня 2017 року, в готелі "Atlantic Garden Resort" громадська організація "ДЕСЯТЕ КВІТНЯ" провела семінар-тренінг для співробітників Управління у справах біженців та соціальної інтеграції Головного управління ДМС в Одеській області. Семінар-тренінг за темою "Психологія заявника в процедурах надання міжнародного захисту" мав на меті обговорити правила підготовки та проведення протоколу співбесіди із заявником, психологічні аспекти заявника, які потрібно враховувати при проведенні співбесіди, можливі конфлікти при проведенні співбесіди та методи їх попередження та подолання.
 

Семінар-тренінг проходив у дружній та відкритій атмосфері, за якої учасники активно брали участь в обговоренні та ділилися своїм професійним досвідом. Для учасників тренінгу були запропоновані до виконання інтерактивні завдання, які сприяли дискусії та надбанню корисних навичок задля їх подальшого використання на щоденній основі.
Користуючись нагодою, співробітники ГО "ДЕСЯТЕ КВІТНЯ" висловлюють свою вдячність співробітникам Управління у справах біженців та соціальної інтеграції ГУ ДМСУ в Одеській області за активну участь у семінарі та плідну співпрацю