27 лютого 2018 року в Світловодському міськрайонному центрі зайнятості представники Кропивницького офісу ГО «Десяте Квітня» спільно з місцевою ГО «Майбутнє без меж» провели інформаційну зустріч з внутрішньо переміщеними особами по роз’ясненню державної програми «Доступне житло» 50/50.

Присутніх було проінформовано про вимоги державної програми, критерії участі в ній та ознайомлено з переліком документів, необхідних для постановки на облік в Кіровоградському регіональному управлінні Держмолодьжитло.

Під час заходу переселенці також дізналися про зміни в законодавстві, які стосуються реалізації та захисту їх прав, отримали відповіді на поставлені запитання.

В заході взяли участь – директор Світловодського міськрайонного центру зайнятості Домбровський І.В., начальник Світловодського бюро правової допомоги Мирошник А.Г., представники міського та районного управлінь соціального захисту населення, які також відповіли на запитання внутрішньо переміщених осіб з питань працевлаштування, самозайнятості, соціальних виплат та пенсій тощо.

Після зустрічі надавались індивідуальні безоплатні юридичні консультації.

Дякуємо за співпрацю та допомогу в організації заходу керівництву Кіровоградського обласного центру зайнятості, Світловодського міськрайонного центру зайнятості, ГО «Майбутнє без меж» та всім причетним.