9 грудня з  14.00 -  17.00 у бібліотеці ім. Грушевського (Одесса, Троицкая, 49/51)  у рамках міжнародної акції «16 днів проти насильства» пройде майстер-клас з  форум-театру, присвячений темі насильства та його протидії.  До участі запрошуються  усі, кому небайдужа ця тема, хто хоче поділитись власним досвідом, емоціями, думками щодо шляхів вирішення проблеми гендерного насильства.

Форум-театр як ефективний метод  у переговорній та миротворчій діяльності з врегулювання конфліктів дозволить учасникам проаналізувати і програти життєві ситуації, пов’язані з насильством, знайти альтернативні шляхи вирішення.

Наприкінці майстер-класу учасники створять спільну постановку та запропонують свої варіанти виходів з конфліктних ситуацій.

Запрошуємо представників громадських організацій, волонтерів, психологів, соціальних працівників, переселенців, біженців та усіх охочих взяти участь у заході.

Організатор заходу Громадська організація «Десяте Квітня».  Ведуча форум-театру: практичний психолог, Тренер і Джокер Форум Наталія Гунькіна.

Для участі прохання зареєструватись за формою або за тел. 0678328687