Громадська організація «Десяте квітня» за фінансової підтримки Oxfam GB у межах проведення тендеру, запрошує  постачальників надати цінові пропозиції щодо укладення договору надання послуг з проведення занять з англійської мови для співробітників Організації.

Організація запрошує кваліфікованих постачальників, надати свої цінові пропозиції. З переможцем тендеру буде укладено договір на період до 31.07.2024 року з можливістю подальшої пролонгації. Заявлена вартість послуг не може змінюватись протягом всього строку дії договору.

 

Деталі щодо Запрошення та порядку участі дивіться у доданих файлах:

 

З переможцем тендеру буде укладено договір на період до 31.07.2024 року з можливістю подальшої пролонгації. Заявлена вартість послуг не може змінюватись протягом всього строку дії договору.

При визначенні переможця перевага буде надана учаснику тендеру, який подав пропозицію згідно з інструкцією, що міститься у цьому Запрошенні, та вважається «технічно прийнятною найнижчою ціновою пропозицією».

Ваша фінансова пропозиція повинна містити цінову пропозицію в гривні.

Оплата здійснюється у національній валюті у безготівковій формі.

 

Пропозиції приймаються до 23:59 год. за східноєвропейським часом 12 березня 2024 року на електронну адресу [email protected]. У темі листа вкажіть: «Тендер_курси з англійської мови»_назва вашої компанії».

Питання стосовно технічних або адміністративних вимог, учасники тендеру можуть подавати запити на роз’яснення за електронною адресою: [email protected] або за номером телефона (068) 181-93-81 (Довженко Катерина). Кінцевий термін надсилання запитань – 18.00 год. за східноєвропейським часом 11 березня 2024 року.

 

КІНЦЕВИЙ ТЕРМІН ОТРИМАННЯ ПРОПОЗИЦІЇ:

23:59 год. за східноєвропейським часом

12 березня  2024 року

 

Пропозиція повинна бути надіслана лише за наступною електронною адресою: [email protected] до 23.59 год 12 березня 2024 року. Пропозиції, що надійдуть пізніше, розглядатися не будуть.

 

ГО «Десяте квітня» сподівається на отримання Вашої Пропозиції та заздалегідь дякує Вам за інтерес!