Громадська організація «ДЕСЯТЕ КВІТНЯ» (надалі – ДК), є неприбутковою громадською організацією, діяльність якої спрямована на розвиток громадянського суспільства та сприяння зміцненню правової держави в Україні.

Громадська організація «ДЕСЯТЕ КВІТНЯ» просить надати вашу тендерну пропозицію на послуги, зазначені у цьому Запрошенні до участі у тендері (Запрошення).

Організація запрошує кваліфікованих виконавців, які зареєстровані в Україні, надати пропозицію з фіксованою ціною для укладення разового договору з надання послуг з нового будівництва (буріння) артезіанської свердловини за межами с. Матросівка для водопостачання м. Очаків Миколаївської області.

Громадська організація «ДЕСЯТЕ КВІТНЯ» просить надати вашу тендерну пропозицію на послуги, зазначені у цьому Запрошенні до участі у тендері.

 

Деталі щодо запрошення та порядку участі дивіться у доданих файлах:

 

Пропозиція повинна бути надіслана лише за наступною електронною адресою: [email protected].

Укажіть, будь ласка, у темі листа:

-           Фразу «Тендер RFP-U-49-2024_будівництво свердловини за межами с. Матросівка»;

-           Назву своєї фірми/ФОП.

 

УВАГА! Технічна пропозиція та Фінансова пропозиція повинні подаватися ОКРЕМИМИ ФАЙЛАМИ, з назвами, які дозволяють їх чітко ідентифікувати!

Кінцевий термін подання запитів на роз’яснення - за 6 днів до Кінцевого строку подання пропозицій за електронною адресою: [email protected] не пізніше 18:00 години за київським часом.

 

КІНЦЕВИЙ ТЕРМІН ОТРИМАННЯ ПРОПОЗИЦІЙ:

23:59 год. за східноєвропейським часом

21 березня 2024 року

 

ГО «Десяте квітня» сподівається на отримання Вашої Пропозиції та заздалегідь дякує Вам за інтерес!