Громадська організація «ДЕСЯТЕ КВІТНЯ» (далі – Організація) запрошує кваліфікованих постачальників – фізичних осіб-підприємців, юридичних осіб та фізичних осіб надати пропозиції щодо укладення договору на надання послуг з модерування розмовних клубів Ріка у м. Запоріжжя. Мережа розмовних клубів РІКА заснована та функціонує в рамках реалізації проєкту «Захист внутрішньо переміщених осіб, осіб, які постраждали від конфлікту, та розширення прав і можливостей громад», що реалізуються за фінансової підтримки УВКБ ООН у справах біженців.

            Громадська організація «Десяте квітня» є партнером УБКБ ООН та надає юридичну, соціально-психологічну, освітню допомогу біженцям та шукачам притулку в Україні. Для даної категорії осіб знання історії, традицій, звичаїв,  мови нашої держави -  це можливість задовольнити свої базові потреби, а згодом успішно інтегруватися в суспільство. 

          Головна мета діяльності Клубу – інтеграція ВПО в приймаючі громади; превенція та подолання протиріч між вказаними вище категоріями осіб та представниками приймаючої громади. Підвищення обізнаності у сфері загального захисту.

Зазначені нижче документи є невід’ємною частиною цього запрошення: Запрошення_до_участі_у_тендері_RFP_12_2023.pdf

− Додаток_1_Форма_технічної_пропозиції_RFP_12-2023.xlsx 

− Додаток_2_Форма_фінансової_пропозиції_RFP_12-2023.xlsx 

− Додаток_3_Реєстраційна_форма_Постачальника_RFP_12_2023.docx

         Не пізніше 23:59 год. за східноєвропейським часом 04 червня 2023 року надішліть листа на адресу [email protected]. У темі листа вкажіть «Послуги з модерування у м. Запоріжжя_назва вашої компанії/ПІБ фіз. особи».

           Учасники тендеру можуть подавати запити на роз’яснення за електронною адресою: [email protected]  або зателефонувати за номером: +38 (096) 619-60-50. Кінцевий термін надсилання запитань – 13:00 год. за східноєвропейським часом 2 червня 2023 року.

           Пропозиції слід подавати електронною поштою: форми Технічної пропозиції (Додаток №1) та Фінансової пропозиції (Додаток №2) повинні бути подані у сканованому вигляді в форматі PDF з підписом керівника та відбитком печатки (за наявності). Всі інші додатки також повинні надаватися в сканованому вигляді в форматі PDF з підписом керівника та відбитком печатки (за наявності).

Якщо пропозиція буде доставлятися кур’єром:

Можливе надсилання пропозицій на поштову адресу: м. Одеса, вул. Героїв Крут, буд. 15, оф. 501. Із зазначенням: «тендер на послуги з модерування» не пізніше 18:00 години за східноєвропейським часом 2 червня 2023 року.

Термін подання пропозицій:

до 23:59 год за східноєвропейським часом 04 червня 2023 року.

  

Щиро дякуємо вам за увагу.