Минулого тижня ми дізналися ім'я команди-переможця чемпіонату з міні-футболу серед команд національних громад міста. Їй стала команда Papki, яка представляла Україну.

Нагадаємо, гра проходила в кілька етапів. У ній брали участь спортсмени, що прибули в Україну з Афганістану, Сирії, з країн Африки та інших країн. Кілька тижнів поспіль футбольні команди кожну п'ятницю грали по турнірному принципу пул. 23 серпня відбулася підсумкова гра, приурочена до Дня незалежності України. До самого фіналу зберігалася інтрига, хто ж візьме головний приз чемпіонату. У підсумку, команда-переможець вирвалася вперед, випередивши своїх основних суперників у одне очко. Володарем почесного другого місця стала команда Star time, а бронзу взяли футболісти з United Youth.  Також в турнірі приймала участь команда волонтерської організації "Успіх".

Чемпіонат з міні-футболу було проведено Громадською організацією «Десяте Квітня» за підтримки Агентства ООН у справах біженців (УВКБ ООН), а також за допомогою Департаменту освіти і науки Одеської міської ради.

Сподіваємося, що гра запам'яталася не тільки самим футболістам, а стала яскравою подією цього літа і для гостей чемпіонату. Вітаємо переможців та всіх учасників чемпіонату з прекрасною грою!

[Best_Wordpress_Gallery id="50" gal_title="футбольне"]