24 липня 2018 року у м. Херсон проведено тренінг на тему «Управління організацією».  Захід організовано в рамках  проекту «Правова допомога внутрішньо переміщеним особам та розширення прав і можливостей громад на півдні України та в місті Кропивницький», в партнерстві з Агентством ООН у справах біженців. Тренінг провів відомий український тренер Олександр Славський –  Виконавчий директор Impact Hub Odessa, голова організаційного комітету Social Camp Ukraine, Фестивалю Ідей.

 

 

Проведений тренінг є черговим в річному циклі навчальних заходів, спрямованих на розширення можливостей спільнот ВПО та приймаючих громад у вирішенні спільних проблем та задоволенні потреб.

 

Участь у тренінгу прийняли представники ініціативних груп та неурядових організацій Миколаївської, Одеської, Кіровоградської та Херсонської областей, а саме: “Ожина”, “Соціальна ініціативна громада”, “Креативна Громада”, “Master Beauty HUB”, “Квітень 2014”, “Серце Матері”, ГО «Свої» які надають різні види допомоги внутрішньо переміщеним особам, а також представники афганської спільноти «Об’єднана Молодь»  та ромської спільноти «Содружество Донбас-Одеса».

Протягом тренінгу було розкрито поняття «Управління організацією», було надано увагу стратегії та плануванню. Участники навчилися організації роботи команди, моделям побудови колективу, а також підвищили свою обізнаність у фінансових моделях діяльності.

Висловлюємо глибоку подяку тренеру та участникам заходу та сподіваємося на успішність задумів та на реалізацію ідей  у найближчий час.