Громадська організація «Десяте Квітня» рада оголосити набір учасників на літню школу «Права людини: механізм захисту і сучасні виклики».овідіополь, впо
Літня школа відбудеться з 27 по 31 серпня в курортному місті Одеса, Україна. Тематика річної школи буде присвячена міжнародним і національним стандартам прав людини, механізмів їх захисту, ролі міжнародних, державних і неурядових інституцій, сучасні виклики захисту прав людини та шляхи їх вирішення.

До участі в школі запрошуються:
- студенти, учні 1-4 курсів університетів, коледжів і технікумів на території України, а також особи з числа шукачів притулку та визнаних біженців, внутрішньо переміщених осіб
- віком від 17 до 24 років
- вільно володіють російською та англійською мовами (на рівні В1-В2)
- з сильною мотивацією дізнатися більше про права людини та механізми їх захисту

20 учасників будуть відібрані на конкурсній основі. Учасникам буде надано проживання і 3-разове харчування на період проведення літньої школи, а також будуть компенсовані транспортні витрати по території України (додаткова логістична інформація буде надана учасникам після закінчення відбору) за умови 100% відвідування лекцій і заходів школи.
Зареєструватися для участі в відборі учасників школи можна за посиланням:
https://docs.google.com/.../1FAIpQLScdGOMiEt1IsM-dR5.../viewform
Термін реєстрації для участі в відборі: до 23:59 15 серпня 2018 року. Про результати відбору учасників буде повідомлено 16 серпня 2018 року.