https://www.youtube.com/watch?v=5Z-kyVUdlNU&feature=share

У рамках міжнародної акції «16 днів проти насильства» 2 грудня 2017 року о 17.00 на Приморському бульварі за підтримки Посольства Сполучених Штатів Америки відбувся флешмоб за участі кількох сотень людей, серед яких були сім'ї біженців, внутрішньо переміщених осіб, органи місцевого самоврядування, державної влади та представники громадських організацій, небайдужі одесити.

Учасники флешмобу символічно розірвали коло насильства та об’єдналися у коло підтримки. Адже не маючи довіри та  підтримки, жертви не наважаються протистояти насильству, навіть якщо воно триває довгі роки.

Різнокольорові шарфики на учасниках флешмобу, вказували на те, що проблема насильства має різні прояви, може стосуватись людей різної статі, різних культур. Однак нетерпимість до будь-яких проявів насильства з боку суспільства, активної громадськості, влади може значно сприяти вирішенню цієї проблеми. Також візуалізувати тему насильства організатори  вирішили й за допомогою анімації світла, щоб звернути увагу одеситів на проблему насильства, яка стосується не тільки тих, хто став жертвами, а й усе суспільство.